Меню
Мій кабінет

Тест драйв професії 3D моделювання

У вересні місяці кар’єрний та бізнес хаб “ВОНА” у Львові став ексклюзивним місцем для проведення тест-драйву у новітньому та перспективному професійному напрямку – 3D моделюванню та друку. Учасниці заходу отримали можливість спробувати свої сили у створенні продуктів з використанням високотехнологічного обладнання та змоделювати свій перший виріб – крафтовий штамп.

Під час інтенсивного навчання, що тривало чотири дні, учасниці налаштували необхідне для друку програмне забезпечення, створили власні зображення та їх 3D моделі. 

Учасниці тест драйву отримали знання базових елементів 3D друку, налаштування та роботи з програмами 3D моделювання, тонкощі роботи з різними видами пластику.  Через створення власного унікального продукту учасниці розвивали навички креативності та інноваційного мислення.

По завершенні тест-драйву, ініціативна група учасниць вирішила продовжити навчання, розпочати запуск власних продуктів, залучитися до волонтерських ініціатив та бути менторками для жінок, котрі бажають опанувати цю навичку.

Наразі група активно працює над залученням грантових коштів для придбання необхідного обладнання. Це свідчить про зацікавленість жінок у глибокому вивченні та застосуванні технологій 3D друку та про готовність вкладати зусилля та ресурси у розвиток цієї сфери.

Ініціатива підтверджує важливість розвитку жіночого представництва в технологічних сферах та створює платформу для їхнього професійного зростання. Тест драйви STEM професій сприяють не лише особистому професійному зростанню жінок, а й зміцнюють їхню роль у важкодоступних для жінок сферах високих технологій.  

Хаб “ВОНА” сприяє розвитку та популяризації новітніх технологій серед жінок, надаючи їм можливість здобувати практичні навички через майстер класи, тест-драйви, навчання та стажування у працедавців. 

Інші новини